Etar-64-11

Ден след като момичетата до 11 г. на „Етър-64“ спечелиха зоновия финал и се класираха за държавните финали, същото сториха и момчетата в тази възраст на великотърновския клуб.

Във финалите по хандбал на зона “Мизия” четирите най-добри отбора премериха сили, за да бъде излъчен победителят и съответно шампион на зоната. Малките „болярчета“ записаха три победи над ХК “Полюс” (Плевен) с 21:5 , над “Локомотив” (Г. Оряховица) с 25:12 и срещу шампиона в другата група “Осъм” (Ловеч) с 20:17.

Така заслужено за втора поредна година в тази възрастова група „Етър-64“ печели зоновия финал и се класира за държавния, който ще бъде през май. Втори са локомотивци, следвани от „Полюс“ и „Осъм“. Индивидуални награди от етърци взеха Максим Иванов за най-добър вратар и Илия Панов, който грабна голмайсторския приз. „Момчетата бяха страхотни, играха с огромно желание и хъс, целта пред отбора е класиране в призовите места на държавния финал, а защо не и титлата. Благодаря за подкрепата на всички хора в залата!“, коментира треньорът Станислав Йорданов.

Тагове: