DSCN0920

В жизненоважен мач дублиращият отбор на “Етър” приема днес “Севлиево”. Мачът е от 17:00 ч. на терена “Трифон Иванов”. Главен съдия е Даниел Цолов от Монтана с асистенти Мартин Мачев и Георги Георгиев от Плевен, четвърти съдия е Георги Давидов, а делегат на ЗС на БФС – Светослав Стефанов.

Младите “боляри” се нуждаят от задължителна победа, за да се измъкнат от последното място, което би означавало изпадане от групата. Основният им конкурент “Локомотив” (Дряново) снощи победи у дома с 2:1 “Партизан” (Червен бряг) и се изравни по точки с етърци. Двата тима имат по 15 т., като дряновци са с по-лоша голова разлика, но имат предимство от преките двубои. Мачът във В. Търново между двата тима завърши 3:2 за “Етър-2”, а в Дряново – 1:0 за домакините. “Болярите” имат и два мача по-малко, като освен “Севлиево”, предстои да приемат в отложена среща и “Локомотив” (ГО).

Дубълът на “Етър” направи силен мач в последния кръг, когато изпусна точка при гостуването си на лидера “Бдин” (Видин). Днес обаче трябва да гони победата срещу силен противник, воден от опитния Димитър Тодоров.

Капитанът на етърци Иван Петков отново призова публиката да подкрепи “виолетовите”. “Ще очакваме обичайната подкрепа към нашите млади лъвчета!!! Само ЕТЪР!!! Вход свободен!!!”, обяви опитният играещ треньор на младите “боляри”.

Тагове: