2

14 години от създаването си навършва сайтът „Велико Търново спорт“. Точно на Великден през 2009 г. стартира първият и все още единствен спортен сайт на старата столица. Слоганът ни от първия ден до днес е „Спортът в региона – в реално време“.

Оттогава досега не сме спирали да отразяваме всичко, което се случва по спортните терени във Велико Търново и областта. 16 250 новини, над 380 мача предавани live, стотици видео материали, интервюта, коментари… Немалко наши инициативи станаха факт – връщането на шампионската купа от 1991 г. на стадион „Ивайло“, теренът до Спортното училище да носи името на Трифон Иванов, както и детският турнир в негова памет и много други.

Правим “Велико Търново спорт” безвъзмездно и само от любов към спорта и уважение към читателите. Никога не сме гонили популярност, залагайки на „жълти“ новини, спекулации и слухове, с каквито днес са пълни повечето медии. Залагаме единствено на проверената и достоверна информация, защото разчитаме на това, че нашите читатели са интелигентни и умни хора.

Благодарим на всички, които ни четат!