След изиграването на осминафиналите вече са ясни осемте отбора, които продължават битката за крайния успех. Пет от тях са от Велико Търново – “Роси”, “Жълтата подводница”, “Дени”, “Свинските крачета” и “Сико”, а има по един от Лозен, Джулюница и Драганово – “Лозен”, “Евролукс” и “Янтра-1”.

Припомняме ви, че можете да се включите в играта на “Велико Търново спорт”, като се опитате да познаете първите четири тима в крайното класиране. Срокът да участвате е до утре в 12:00 часа, а подробности за условията и наградите можете да видите тук.

Най-резултатният отбор и този с най-малко допуснати попадения също ще получат награди от нас. Засега двата кашона вино “Диа Калис” си поделят “Дени” и “Евролукс”, които имат по 21 вкарани гола. От другите тимове, продължили на четвъртфиналите, най-близо е “Сико” с 19. “Яна-1” (Ресен) имаше отлична възможност да спечели приза, но след ранното си отпадане остана с 20.

При отборите с най-малко допуснати попадения нещата са по-ясни. До момента това са “Свинските крачета” и “Болярско село” с по 3, но вторите вече отпаднаха. Така “крачетата” трябва да не допускат нови голове, за да спечелят двете каси плодови млека, осигурени от “Чех”. Ако това се случи, младият тим ще вземе наградата, тъй като ще е изиграл повече срещи. Във финалния ден на турнира ще има няколко каси от млеката и за част от публиката.