275566901_336500628504245_965070152740161451_n

Дублиращият отбор на “Етър” приема “Вихър” (Славяново) в събота от 17:00 ч. в среща от 28-ия кръг на Северозападната Трета лига. Главен съдия е Станимир Тодоров от Габрово. Трайно контузените Денислав Георгиев и Ивелин Иванов са аут от състава на младите „боляри“.„Излизаме за победа. Задължително трябва да вземем трите точки. Ще е трудно. Съперникът е изключително сериозен с добри футболисти. За да го надвием трябва да сме максимално мобилизирани“, коментира пред Sportal.bg треньорът на „виолетовите“ Николай Катъров.

Гостите ще са без изтърпяващите наказания Милен Тодоров и Благовест Ленков. „Целта ни във Велико Търново е победа. Важни три точки, които трябва да спечелим. Очаквам труден мач. Срещу нас е млад отбор със селектирани футболисти, които искат да се развиват и доказват. Ще стане интересен двубой“, заяви треньорът на славяновския тим Николай Боянов.

Едноименният тим на Павликени играе в Дреновец срещу местния отбор. Рефер на мача е Ивайло Благоев от Плевен. „Ще се опитаме да спечелим мача. Имаме нужния потенциал. В добра серия сме и се надявам да я продължим. Наясно сме, че ни очаква изключително трудна битка. “Дреновец” е корав отбор, играе силно вкъщи. Предимство за тях е изкуственият им терен, към който трябва да се приспособим възможно по-бързо“, коментира голмайсторът на “Павликени” Стефан Гинчев.

Lokko

“Локомотив” (Горна Оряховица) приема адашите от “Локомотив” (Мездра). Съдия на мача е Милен Въжарски от В. Търново. „Предстои ни битка със солиден отбор. Подсилиха се с футболисти от професионалния футбол и те вдигнаха класата на тима им. Целта ни е да наложим нашия стил на игра. Ако го направим ще спечелим, което е най-важното за нас. Ще отсъстват двама от основните ни състезатели, но има кой да ги замести“, коментира треньорът на горнооряховци Светлин Иванов.

“Академик” (Свищов) пък играе в Севлиево срещу едноименния тим, рефер е Александър Марков от В. Търново. „Както в предишните мачове и сега отиваме с нагласата да играем качествен футбол. Очаквам да се представим добре. Досега сме го правили именно срещу силните отбори, защото те излизат да градят. Ние искаме да се надиграваме с тях“, заяви наставникът на свищовския тим Росен Илков.

Съставът на “Янтра” (Полски Тръмбеш) пък гостува на “Ювентус” (Малчика) и също ще преследва задължителна победа. Главен съдия е Даниел Иванов от Видин. Всички мачове са от 17:00 ч.