betano

Betano не е нов букмейкър на световния бетинг пазар. Той се появява през 2016-та година. Учреден е в Австрия и има се радва на чудесна репутация по цяла Европа. Особено предпочитан е в Гърция, Кипър и Румъния, а отскоро регистрира и отличен успех на територията на Бразилия. Отскоро Betano стана част и от българския пазар за онлайн спортни залози. След като взе официален лиценз от НАП, букмейкърът получи възможността да впечатли родната аудитория със страхотните си предложения, в това число ексклузивната награда срещу препоръка, наличието на огромен спортен раздел с десетки дисциплини и лиги, както и интригуващ казино арсенал от заглавията на водещи доставчици в бранша.

Кои са предимствата на Betano и защо си заслужава да му дадем шанс?

На първо място Betano е един надежден и безопасен букмейкър. Още с появата си на онлайн бетинг сцената той започва да оперира с международен лиценз, издаден от Малта. За сигурността на българските потребители допълнително се грижи и разрешението да действа на родния пазар, както и регулаторните мерки на НАП. Всичко това може да ви звучи тривиално и банално, но е от съществено значение, когато използвате услугите на един онлайн букмейкър. Препоръчваме ви да прочетете още подробна информация за това колко е важно вашият бетинг операторът да е лицензиран у нас. По този начин ще се уверите, че преди да се регистрирате в дадена платформа, е важно да проверите дали тя е надеждна, легална и безопасна.

А след като се регистрирате в Бетано, голямото приключение започва за вас с пълна сила. На първо място, като нов клиент ще получите страхотен бонус за добре дошъл. Промоцията е доста солидна и рядко може да се намери неин еквивалент в родното онлайн бетинг пространство – 100% депозитен бонус до 300 лева + 30 лв. безплатен залог. Няма да ви е лесно с избора как да използвате своя безплатен залог. Причината е, че в Бетано ви очаква наистина огромно разнообразие от спортове, пазари и видове залози. Само в категория футбол ви очакват над 1000 събития на ден, а за по-опитните от вас са предвидени интересни оферти от света на по-малко популярни дисциплини като колоездене, бадминтон, шах, Футзал и много други. За любителите на залозите на живо, има и бутон Play, който ако натиснете, ще можете да проследите на живо събитието, на което сте поставили вашата прогноза с реални средства. Други интересни допълнителни инструменти за успешен бетинг са функцията MatchCombo, която на практика е добре познатата опция Създай залог, в която избирате няколко селекции – отделни пазари – от едно и също събитие, и получавате солиден коефициенти, както и частичен и пълен Cash Out. И като казахме коефициенти, тук е важно да отбележим, че в Бетано те са доста над средните на пазара. В допълнение, в секция Специални залози ежедневно операторът ще публикува избрани големи спортни събития, за които ще ви предлага ексклузивни ставки за още по-добри печалби.

Към цялото това разнообразие от опции, оферти и предимства в австрийския букмейкър е редно да добавим и двете негови иновативни функции. Става въпрос за така наречените Купони за залагания и Бетано Мисиите. И двете предложения се характеризират с високи ставки за популярни мачове, а в някои случаи дори и за горещи дербита от различни спортове и лиги.

По всичко личи, че Бетано имат шансовете бързо да се наредят сред лидерите за спортни залози в интернет у нас. Предстои ни да станем свидетели как ще протече дебютът на този оператор и дали той ще допадне на родната аудитория.