1604314072466

Бившият етърец Даниел Пехливанов премина във втородивизионния “Левски” (Лом), поискан от треньора Емил Велев – Кокала. За последно той бе във “Вихрен” (Сандански). Пехливанов е 11-ият футболист, който напусна “Вихрен” след Руслан Иванов, Васил Божинов, Красимир Здравков, Валентин Костов, Иван Макриев, Димитър Макриев, Иван Гюров, Николай Георгиев, Атанас Чепилов и Даниел Златков. Старши треньорът Петър Златинов и треньорът на вратарите Иван Христов също напуснаха клуба.

Ден по-късно обаче старши треньорът на “Левски” (Лом) Емил Велев и клубът официално се разделиха. След вчерашната тренировка Кокала е разговарял с ръководството на клуба, а причината за неговото напускане са незадоволителните резултати на отбора. След първите 4 кръга във Втора лига “сините” имат само една спечелена точка.

„Разделихме се цивилизовано, без драми. Аз поемам вината за представянето на отбора. Искам да почертая обаче, че в нито един мач не бяхме надиграни, имаше и съдийски грешки в наш ущърб. Отборът има потенциал, но за 40 дни е трудно да стане. Напускането на Мариян Огнянов се отрази, той е много важен за нас футболист. Не успяхме да привлечем негов заместник, но не се оправдавам. Пожелавам успех на Левски (Лом)“, каза още Емил Велев. Очаква се най-късно до утре да стане ясно името на неговия заместник. До тогава тренировките на отбора ще водят директорът на ДЮШ Венци Иванов и административният директор Анатоли Тонов.

Тагове: