Tihomir_Trifonov

Опитният централен защитник Тихомир Трифонов най-вероятно ще играе за ОФК “Павликени” през пролетния полусезон, съобщи старши треньорът Димитър Тодоров. Той вече започна подготовка с павликенския клуб, като се очаква да бъде картотекиран. Херо, както е наричан бранителят, е роден на 25 ноември 1986 г. във В. Търново, но е юноша на “Литекс”. В “А” група е играл за “Локомотив” (Мездра), “Монтана”, “Етър 1924”, “Хасково”, “Черноморец” и “Нефтохимк”. Във втория ешалон за последно бе част от тима на “Локомотив” (Г. Оряховица).

Първата контролна среща на павликенчани от подготовката за пролетния полусезон в Северозападната Трета лига трябва да е на 30 януари с “Локомотив” (Дряново), ако условията позволят. Мачът ще се играе на изкуствения терен в Царева ливада.

На 3 февруари павликенчани срещат “Трявна”, а на 10-и – дублиращия отбор на “Етър”. Отпада обаче контролната им среща с “Вихър” (Славяново) на 13 февруари и ще трябва да търсят съперник. Причината е, че Зоналният съвет на БФС във В. Търново насрочи за 14 февруари отложения мач от есенния полусезон между “Вихър” и дублиращия отбор на “Ботев” (Враца).