IMG_7396

Деветима са представителите на Велико Търново сред делегатите и съдийските наблюдатели в професионалния футбол, стана ясно след като Българският футболен съюз официално обяви листите за предстоящия сезон 2017/2018 година в Първа и Втора професионална лига.

Трима са великотърновските съдийски наблюдатели в Първа лига. Листата, която е от 23 имена, се оглавява от председателя на Съдийската комисия на БФС Петър Петров, а в нея са още Ичко Лозев и Веселин Богданов. За Богданов е уточнено, че това е неговият последен сезон като наблюдател поради навършване на възраст, което се отнася още за Евгени Геров и Светослав Славов.

Също трима са представителите на старата столица и в листата на съдийските наблюдатели за Втора професионална лига, която се състои от 33 имена. Това са Йордан Дурчев, Камен Алексиев и Тихомир Боболов.

27 пък са делегатите на БФС за мачовете от Първа лига, сред тях няма имена от нашия регион. 30 са делегатите с права за Втора лига, като сред тях са Нели Лозева, Петко Павлов и Радослав Славов.