19424537_898116513702720_4738888756669538415_n

Горнооряховският “Локомотив” бе подсилен от няколко бивши футболисти на “Етър”. Най-новото име в изпадналия във Втора лига тим е защитникът Мартин Николов. Той бе освободен от “виолетовите” след първата контрола с “Дунав” и започна тренировки с “черно-белите”. В отбора се завърна и халфът Антоний Балъков. 29-годишният играч бе част от тима, влязъл в елита, но в края на 2016 г. бе освободен по времето на треньора Иван Колев и през пролетта игра за “Литекс”, с който завърши първи и влезе във втория ешелон. От началото на седмицата Балъков отново се готви с “Локомотив”.

Завърна се и централният защитник Мариян Иванов, който направи силен сезон в “Ботев” (Враца), а сега бе на проби в “Локомотив” (Пд), но напусна лагера на тима в Самоков и дойде в Горна Оряховица.

В отбора дойде и добре познатият Ивайло Тодоров, който за последно бе в “Левски” (Карлово). В състава са и преминалите през различни периоди през “виолетовите” Диян Христов, Владимир Мичев, Любомир Генчев, Красен Трифонов, Борис Бисеров.

Трима са в момента вратарите в отбора – португалецът Нуно Рибейро, дошлият от “Нефтохимик” Димитър Николов и Кристиян Кацарев от “Локомотив” (Пловдив). Сред новите попълнения е и 19-годишният Павел Головодов, който вкара два гола за първата победа с 9:0 над аматьорския “Чумерна” (Елена).

Локомотивци водят в момента двуразови тренировки на стадион “Михаил Алексиев” в Лясковец под ръководството на останалия в клуба старши треньор Александър Димитров. На 1 юли отборът ще изиграе втората си контрола срещу „Ботев” (Гълъбово). Мачът ще е на стадиона в Тетевен, където са на подготовка футболистите от Гълъбово.

Тагове: