IMG_5354

Играещият старши треньор на “Етър” и възпитаник на дряновския футбол Станислав Генчев излиза с № 14 за националния отбор на България. Генчев ще изиграе по едно полувреме за двата тима в утрешния мач между Пеневата чета от САЩ-94 и ветераните на “Локомотив” (Дряново), с който ще бъде закрит Великденският детски футболен турнир, съобщи президентът на дряновския клуб и основен организатор на събитието Тодор Георгиев – DJ Теди Джорджо.

От 17:00 ч. на Градския стадион в Дряново Димитър Пенев и Красимир Борисов ще изведат голяма част от националите от САЩ-94. Екипа на България отново ще облекат Пламен Николов, Радостин Кишишев, Георги Гинчев, Ивайло Йорданов, Златко Янков, Емил Костадинов, Наско Сираков, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Даниел Боримиров и Пламен Гетов. В тима ще се включат още Валентин Станчев, Дончо Донев, Станислав Генчев, Иво Паргов, Емил Тодоров и Пламен Тимнев.

Ще бъде изработена и фланелка с № 3 за покойната легенда Трифон Иванов. Паметта на „железния“ защитник ще бъде почетена преди двубоя с минута мълчание.

Днес в Дряново в почивката на мача между децата на “Етър” и “Берое”, завършил 6:5 след дузпи, бяха показани официалните екипи на България и “Локомотив” (Дряново) за утрешния мач. Преди това Станислав Генчев даде интервю за Канал 3, в което говори за детско-юношеския футбол, за школата на “Етър”, за амбициите на мъжкия отбор и за развитието на първенството в Първа лига.

IMG_5356

IMG_5357