IMG_4483

Предлагаме ви видео с някои моменти от мача “Спартак” – “Етър” 1:2, подготвено от Диема спорт. В него липсват отмененият гол на Тодоров от “Етър” и претенциите на Неделчев за дузпа, но присъстват ситуациите с претенциите на босовете на “Спартак” срещу рефера. Доколко личи от видеозаписа неправилността на съдийските решения, в които домакините са убедени, можете да прецените и сами.

 

Ние ви предлагаме няколко стоп кадъра от оспорваните от домакините ситуации.

7

Още при удара на Иван Стоянов и отскачането от горната греда топката пада зад голлинията.

(6)

Според домакините асистент реферът не признал гола, а това сторил главният съдия. На снимката се вижда ясно какво прави тъчреферът…

 

12746386_1164157613624626_1595053885_n

Отмененият гол за “Спартак” поради засада. Всъщност такъв няма, тъй като тъчреферът своевременно бе маркирал засадата преди удара. На снимката в момента на подаването на Родриго (най-вляво) ясно се вижда засадата на неговия съотборник Чакъров най-вдясно, който после играе с топката.

 

Дузпата за “Етър”, която домакините оспорват. От видеото ясно се вижда, че Кямил пръв играе с топката, а дали има интервенция от вратаря, всеки може да преценява сам, стига да може. Ние твърдим, че такава има.

Тагове: