IMG_4301

Днес ще стане ясно дали опитният нападател Тодор Колев ще бъде на линия за важното гостуване в Плевен на „Спартак”, съобщи старши треньорът Станислав Генчев. След тренировката ще се разбере дали възстановяващият се от контузия Колев ще бъде в групата за мача. Защитникът Иван Скерлев вече е на линия и със сигурност ще пътува за Плевен.

Още не е готов Чавдар Ивайлов, а завръщането на трайно контузения Тихомир Кънев вероятно ще бъде при гостуването в Поморие, съобщи наставникът. Това означава, че Кънев пропуска мачовете със „Спартак” и „Септември”.

Двубоят е в неделя от 15:30 часа на стадион „Плевен“. Двата отбора вече премериха сили през есента в 4-ия кръг на първенството. Тогава на стадион „Ивайло“ „болярите“ победиха с 3:0.

В „Етър” са наясно, че само победа оставя тима като основен фаворит заедно със „Септември” за първото място и тръгват за трите точки.

В „Спартак” нямат контузени играчи и всички са на линия. „Анализирахме загубата от „Локомотив” (София) и си взехме нужните поуки. Продължаваме напред по предварително начертания план. Естествено, че излизаме за победа срещу „Етър”. Наясно сме, че ни предстои труден мач. Уважаваме „Етър” като противник. Ние обаче ще направим всичко възможно да зарадваме нашите фенове. Надявам се да стане качествен двубой“, коментира треньорът на „Спартак” Александър Георгиев.

Тагове: