IMG_4295

Двама от най-опитните футболисти – нови попълнения на “Етър”, Тодор Колев и Иван Стоянов, говориха пред медиите на официалното представяне на отбора.

Тодор Колев:

“В “Етър” смятам да завърша състезателната си кариера, която навремето започна именно оттук. Благодарен съм на “Етър” и винаги ще бъде така. Надявам се с новите попълнения, с помощта на феновете и на ръководството, да изпълним нашата цел – а тя е Първа лига. Преди 3-4 години дойдох в отбора по времето на Цанко Цветанов и тогава пак казах: дошли сме да свършим работата. Направихме го и влязохме в “А” група. Сега го казвам отново: ще се постараем всички заедно да го постигнем.

Има настроение в отбора, въпросът е, че трябва да се работи – както на тренировките, така и по време на мачовете. Така че всичко, каквото зависи от нас, ще го дадем, за да постигнем целта.”

Иван Стоянов:

“Благодаря на старши треньора за поканата. Идвам в един отбор с история, с хубав стадион. Надявам се да изпълним задачите и да радваме феновете, а това означава да побеждаваме.
Не съм следил през годините “Етър” и тепърва придобивам впечатления. събрани сме доста добри и опитни футболисти. От нас се иска да помагаме на младия и перспективен треньор, защото аз го познавам отлично и знам, че Станислав Генчев ще иска да израства. Идвам основно заради него, играли сме заедно в доста отбори и сме добри приятели. Надявам се да оправдаем доверието му.

Познавам доста от футболистите, според мен колективът е добър. Като опитни играчи трябва да помагаме на младите. Ако не вярвах, че “Етър” ще стане първи, нямаше да дойда във В. Търново. Искрено го вярвам и се надявам да завършим първи с разлика пред останалите отбори.”

Тагове: