img_3971
Абонаментни карти за пролетния полусезон пусна горнооряховският “Локомотив”. 45 лева ще струват те за феновете на тима за деветте домакински мача до края на първенството на Първа професионална лига. Това означава средно по 5 лв. на мач. Пенсионерите ще влизат срещу карти от по 30 лева.

Картите ще бъдат поименни и придружени със снимка. Желаещите да си ги закупят, трябва да се обадят на Николай Цачев в Общината.

Иначе билетите за всеки мач ще са на различна цена – от 6 до 10 лева в зависимост от съперника, съобщи председателят на Управителния съвет на Общинския футболен клуб Даниел Костадинов.
По отношение на наложения мониторинг от БФС на всеки три месеца, председателят на клуба обясни, че е заради задължения към НАП и не представени във футболната централа трансферни договори с привлечените играчи.

„Задълженията към НАП не са големи, така че в необходимия срок ще бъдат погасени. Що се отнася до договорите, няма какво да представим в БФС, тъй като при нас играчите идват като свободни агенти и не сме плащали трансферни суми. Привържениците ни могат да бъдат спокойни, клубът е стабилен“, коментира Даниел Костадинов.

Както вече писахме, 11 футболисти са получили травми по време на лагера на “железничарите” в Анталия. Сред тях са Юлис Ндонг, Игор Джоман, юношата Димитър Димитров, Аристоте Ндонгала, Меди Фенуиш, Керчев, Желев и Жан Амброуз, но най-голям проблем е контузията на Симеон Мечев, който ще е извън игра до края на сезона. Халфът е с увреждане на гръбначния стълб. Според лекарите вероятно е имал спукан прешлен в предишно нараняване, а сега състоянието му се е влошило.

Серията контузии продължила с грип, който повалил няколко играчи. В момента Фиданин и Любо Генчев са с температура, а самият старши треньор е с 39 градуса. “Общо взето, проблеми няма само за вратарския пост. И тримата вратари стоят стабилно и на тях може да се разчита”, заяви Иван Колев.

Старши треньорът е поел съм ангажимент пред ръководството да наложи постепенно 4-5 млади момчета в мъжкия отбор. Става дума за Попчев, Димитров, Георги Маминов и още някои, които са на по 17-18 години, но имат потенциал. Присъединилият се към отбора в Турция Бедри Рюстемов също е показал интересни неща и продължава да се готви с тима.

„Селекцията не е завършила. Търсим централен нападател, който да има качества и в същото време да е по джоба ни. Вероятно до края на седмицата ще има ново подкрепление в атаката. Целта ни е да стабилизираме състава и да запазим мястото си в Първа лига“, завърши Иван Колев.

Тагове: