7

“Етър” приема “Рилски спортист” в мач от 13-ия кръг на Западната “Б” група. Срещата е в събота от 14.30 ч. на стадион “Ивайло”. Само победа обаче може да направи възможна задачата, която ръководството постави на “виолетовите” играчи. Неотдавна изпълнителният директор Стефан Атанасов обяви, че иска “Етър” да събере 20 точки до края на есенния полусезон, в противен случай ще има съответни санкции. “Болярите” обаче загубиха  в Севлиево първия от четирите си оставащи мача и за да изпълнят целта, ще трябва да бият у дома “Рилски спортист” и “Вихрен” и да вземат точка от гостуването на “Ком-Миньор”.

Болни и контузени има в състава преди домакинството на самоковлии, сподели старши треньорът Николай Арнаудов. Вирусът извади от строя Тодорин Димитров, Тихомир Антонов и Мариян Иванов, още се възстановява Сезгин Али. Здравословни проблеми има и Емил Копаранов, а с травма след мача в Севлиево е и завърналият се след дълго отсъствие Пламен Костадинов. Всичко това налага групата да се определя в последния момент, но със сигурност в “Етър” има достатъчно играчи, които да поемат тежестта на мача.

Съдийската комисия определи за рефер на срещата Ивайло Лазаров от Плевен с помощници Ан. Николов (Пл) и Д. Страхилов (Рз), четвърти съдия е Михаил Йорданов от Разград.

Очаквайте в събота след 14.30 ч. LIVE “Етър” – “Рилски спортист”!

Тагове: