13343138_1815451348682927_1437103486041899451_n

Покана до Бойко Борисов да открие обновения стадион в Горна Оряховица отправиха ръководителите на Общината, футболният клуб и фен-клуба на ОФК „Локомотив”. В писмото се изразява благодарност за оказаната подкрепа от Министерския съвет за ремонта на спортното съоръжение. Напомня се, че когато обеща своето съдействие за отпускане на средства за реконструкцията, Бойко Борисов обеща и да гледа първия домакински мач на „Локомотив” на обновения стадион.

Писмото завършва с покана премиерът да бъде гост на мача с ЦСКА в неделя, който се очертава като истински празник за цяла Горна Оряховица.

Поканата е подписана от Даниел Костадинов, председател на ОбС Горна Оряховица и на УС на ОФК “Локомотив”, инж. Добромир Добрев, кмет на Община Горна Оряховица и фенклуба на “Локомотив” Горна Оряховица.

 

*  *  *

До премиера на Република България

г-н Бойко Борисов

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

от ръководството на ОФК “Локомотив”

и Община Горна Оряховица

  Уважаеми г-н Борисов, използваме възможността да изкажем от свое име и от името на обществеността на Горна Оряховица и региона огромната признателност за решението на Министерски съвет, с което бе отпусната целева финансова помощ за модернизацията и обновяването на стадиона в Горна Оряховица. Съоражението вече покрива критериите на БФС за провеждане на официални срещи от елитната футболна група. Изпълнението на проекта дава основателен повод за самочувствие и сбъдна мечтите на поколения горнооряховчани. Това е поредното доказателство, че, когато има синхрон между централната и местната власт, няма невъзможни неща.

Спомняме си, че Вие ни обещахте да посетите мач на “Локомотив”, когато ремонтните дейности бъдат приключени качествено и в срок. Смятаме, че е дошъл моментът на 11 декември (неделя) да се насладим заедно на един футболен спектакъл, какъвто се очертава да бъде този между “Локомотив” (ГО) и “ЦСКА София”.

За нас ще бъде огромна чест, ако станете част от един незабравим празник за жителите на Горна Оряховица и региона.

Даниел Костадинов, председател на ОбС Горна Оряховица

и на УС на ОФК “Локомотив”

инж. Добромир Добрев, кмет на Община Горна Оряховица

Официален Фен клуб на ОФК “Локомотив”

 

Тагове: