14708096_1659391091057036_3941824323925368928_n

„Програмата ни отначало беше доста спокойна и по-лесна, но след това започнахме да срещаме отбори, които по нищо не ни отстъпват и допуснахме тези грешки. Мачът днес беше в наши ръце, ние го изпуснахме. Една фатална, детинска грешка реши изхода на двубоя.

Ситуациите ги имаше, не можахме да ги реализираме, и гредата на Николай Цветков, и имаше други удари. Все пак затова сме във Втора лига. За нас всеки кръг ще е битка кой да бъде на върха, кой да запази позиции за пролетния полусзон.

Трябва по-бъзро да забравим този мач, тази грешна крачка на наш терен и да търсим успех в следващия мач. Трябва да реализираме положенията и да не допускаме такива детински грешки. Петър Димитров да е извън групата е мое решение.”

 

Бойко Величков – старши треньор на “Ботев” (Враца):

“Противоречиви чувства имам към двубоя. Ще ми бъде интересно да го наблюдавам още веднъж. Тази точка въобще не ме задоволява. Такова игрово предимство като днес не сме имали в тази група. Ежедневната работа дава резултат. Имахме проблеми с изнасянето на топката, сега наблегнахме на задържането в средата.

“Етър” ни нападаше само с един нападател и на това момче Иван Петков щяха да му се схванат краката от тичане. Отборите трудно се побеждават в тази група. Показахме характер, чувствата при мен са противоречиви. Има тенденция за по-добро представяне в нашия отбор. Много внимателно анализирах мача със “Септември”, много организиран отбор, играят много компактно. Но не мога да кажа, че не бяхме на тяхното ниво. Ако се сравняваме със “Септември” и “Етър”, не мога да бъда недоволен от “Ботев” (Враца).“

Тагове: