IMG_04282
В оспорван мач “Павликени” се наложи като гост с 4:1 в Малчика над местния “Ювентус”. Срещата бе белязана с два червени картона за домакините и навлизане на публика на терена.
Гостите бяха по-добрият отбор на терена, въпреки че обстановката не бе благоприятна за игра. В 25-ата минута Димитър Кушев откри резултата с удар отблизо – 0:1. След това Андреев и Димитров бяха изваждани сами срещу вратаря на домакините и спирани с нарушения, за които футболистите от „Ювентус“, които ги извършиха, получиха червени картони.

“Това предизвикваше реакцията на публиката на домакините, която навлизаше на терена и мачът бе прекъсван. В началото на втората част получихме гол при една изсипана топка в полето ни, след което съперникът се прибра плътно в половината си. Димитър Кушев отново се разписа за нас за 1:2, след което Димитър Димитров и Цецо Додуров довършиха домакините с още две попадения. Можехме да отбележим и повече голове, Димитър Димитров нацели гредата от удобна позиция“, разказа старши треньорът на павликенчани Милен Петков.