201602241

Нов футболист пристигна при “виолетовите” в навечерието на мача с “Левски” (Карлово). Това е халфът Илия Карапетров, на 24 години, висок 177 см, маневрен и техничен. Карапетров, който засега още е на проби, е от “Пирин” (Гоце Делчев), където бе 4 години. През сезона 2014/2015 г. игра за “Локомотив” (ГО), където има 23 мача и 4 гола, а за последно бе в “Пирин” (Благоевград). След като разтрогна с “орлетата”, Карапетров бе искан от родния си клуб “Пирин” (ГД), но е предпочел да дойде в “Етър”.

От великотърновския клуб правят всичко възможно да загърбят сътресенията напоследък, като “темата Сашо Ангелов” вече е приключена. Великотърновският тим приема друг новак – “Левски” (Карлово), който в първия кръг загуби у дома с 2:3 от “Локомотив” (София). Надеждите са за първа победа на етърци. Мачът е от 18:00 ч. на стадион “Ивайло”.

Довечера отборът ще направи в Дебелец последната си тренировка преди първия домакински двубой. Като старши треньор за мача ще бъде записан Илиян Киряков, чиито документи вече бяха изпратени в БФС. Измежду 22 футболисти ще бъде избирана групата за срещата. По 4 лв. ще бъдат билетите за домакинските мачове на стадион “Ивайло”. Децата до 7 години ще влизат безплатно, а цената за ученици, студенти и пенсионери над 60 г. ще бъде 2 лева.

От “Етър” призоваха публиката да напълни трибуните и да подкрепи тима, като изразиха надежда, че на никой отбор няма да му бъде лесно на стадион “Ивайло”.

 

Тагове: