etar2016
“Етър” няма да коментира своя досегашен треньор Ферарио Спасов, с който все още е в договорни отношения, съобщиха от клуба. По-рано днес наставникът обвини “Етър” в липса на професионализъм.

“Даваха се обещания, които не бяха спазени, поставяха ми се ултиматуми, с които не съм съгласен. Липсата на комуникация, която беше изтъкната от ръководството, не отговаря на истината. И е последното нещо, заради което повече няма да водя отбора”, обясни Феро пред “7 дни спорт”.

Той взел решението, когато от ръководството на “Етър” поставили въпроса какви ще са отговорностите му при незадоволителни резултати. “Аз съм човек с чест, работил съм в някои от най-големите клубове в България. Тръгвал съм си, когато съм виждал, че нещата не вървят или резултатите ни не са добри, но това ми идва малко в повече. Какво значи негативен резултат, всеки мач да ходя с багажа на стадиона ли?”, попита Спасов, като пожела успех на “Етър” през сезона в “Б” група.

Феро категорично отрекъл, че ще става шеф на школата на Берое. “Засега нямам планове”, отсече пред “7 дни спорт” специалистът, който напусна клуба два часа след като бе официално представен като старши треньор за новия сезон и броени дни преди първото официално гостуване на “Банско”.

Президентът на “Етър” Александър Нанков бе категоричен, че няма да влиза в обяснителен режим. “Нямам намерение да коментирам думите на Спасов”, бе единственото, което заяви клубният шеф. От клуба съобщиха, че тренировката днес от 18 ч., която трябваше да е в Дебелец и на която легендата Красимир Балъков ще се срещне с отбора, е преместена на стадион “Ивайло”.

Тагове: