IMG_0494

Футболистите, ръководството и спортно-техническият щаб на “Етър” закриха официално успешния сезон с купон във великотърновския ресторант “При Коксъна”. Сбирката бе уважена и от кмета на Велико Търново Даниел Панов.

Президентът на клуба Александър Нанков благодари на футболистите. “Направихме един много хубав завършек, който видя цяла България. Зарадвахте Велико Търново, зарадвахте нас, направихте много хора щастливи. Благодаря ви за това. Аз съм голям късметлия, че съм намерил такива момчета и мъже, с които постигнахме тези резултати”, заяви клубният шеф.

IMG_0489

Кметът на Велико Търново също поздрави поотделно всеки от футболистите за добре свършената работа – влизането в “Б” група. Отборът вече е в почивка, като се събира за първа тренировка на 20 юни, съобщи старши треньорът Ферарио Спасов. До 1 юли етърци ще са на лагер в Дряново. По селекцията вече се работи усилено, водят се разговори с качествени и перспективни попълнения. “Етър” в “Б” група ще играе, за да побеждава във всеки един мач”, увери Ферарио Спасов.

IMG_0486

IMG_0487

 

Тагове: