DSC_7845rr

След поредния неуспешен мач на „Локомотив” (ГО) феновете на отбора поискаха сметка от футболисти и ръководство и призоваха те дадат обяснение за неубедителната игра. Новият старши треньор Александър Томаш успя да парира нарежението, заставайки на разговор с агитката. Той помоли да не се изпада в крайности. Феновете бяха раздразнени и от провокативното поведение на треньора на „Пирин” Николай Митов, който влизаше в диалог с тях на подмятания към него. На въпрос от трибуните: „Колко ви плати „Поморие” да се хвърляте така в игра?“, Ники Жадното отговори: „10 000 евро“.

„В играчите има психологически проблем. С оглед амбициите, които отбора има и търсенето на задължителна победа, сковават се и играта не се получава”, заяви след мача треньорът Александър Томаш.

„Ако не се обединим всички – футболисти, ръководство, публика, няма да се получи. Нужно е играчите да подчинят индивидуалните си качества на отборната игра. Аз няма да правя като други – да хвърля вината на предишния треньор, на селекцията или каквото и да е. Що се отнася до разговора ми с публиката, то те искаха сметка от футболистите. Искаха да разговарят с тях. Останах аз, за да ги чуя. Питаха, защо е тази слаба игра и защо не се раздават, за това си говорихме”, поясни Томаш.

сн. Regnews.net

Тагове: