IMG_9201

Любомир Генчев:

„Момчетата дадоха всичко от себе си. Това беше първата цел – да излезем на 100 %, защото знаем, че отборът на „Кариана” не е лош, а напротив – много добър, с добри футболисти. Затова важно беше да няма никакво подценяване от наша страна.

Головете ми не бяха от най-красивите, но важното е, че влязоха и трите точки са наши. Головете посветих на моята приятелка, както и всеки гол, който вкарвам. От престоя си в „Етър” съм доволен, но моята лична самооценка е, че мога и много повече. Знам си качествата и че мога още повече, затова ще се трудим.

Продължаваме напред. Предстоят ни три гостувания,  няма да са лесни, но трябва да си свършим работата. Гоним трите точки в Габрово срещу „Янтра” и продължаваме напред.”

 

Стефан Христов:

„Направихме хубав мач, нещата се получиха горе-долу добре в наша полза. Още в началото имахме няколко положения и можехме да решим нещата доста по-рано. Но с оглед на това, което се получи, мисля че беше достойно и си взехме мача. Важното беше да победим и да прибавим трите точки. Имахме инициативата през цялото време, гостите имаха само един удар.

Мисля, че няма да имаме проблеми за предстоящите гостувания и ще си ги вземем и трите. Оптимист съм и вярвам, че „Етър” няма да загуби никъде. С адаптацията ми в отбора всичко е наред, имам уважение от хората. Аз това търсих и това намирам. Надявам се и занапред да продължим така и да влезем в „Б” група. Това ни е целта и е най-важното за нас.”

 

Петър Димитров:

„Добър мач, важни три точки. Това, което трябваше да направим, го изпълнихме. Гоним нашата цел – влизане в „Б” група. И в следващите гостувания излизаме за победа.

Лично аз навлизам вече във форма, още има какво да се желае, но с предстоящите три мача вече всичко трябва да е на ниво.”

Тагове: