20160127-NROHWMYOVKZ-1453906168

С голове на Симеон Мечев и Димитър Байдаков през втората част горнооряховският „Локомотив” победи с 2:0 третодивизионния „Загорец”. Мачът се игра на помощния терен на стадиона в Нова Загора.

Домакините започнаха добре и мачът бе бърз и равностоен, с положения и пред двете врати. Старши треньорът Сашо Ангелов започна контролата с Пламен Колев на вратата и пред него Иво Харизанов, Мариан Иванов, Атанас Фиданин, Симеон Мечев, Ерик Почански, Йордан Апостолов, Антоний Балъков, Красен Трифонов и Димитър  Алексиев. След почивката той пусна в игра и всички останали футболисти от групата.

Първото чисто положение бе за домакините, но вратарят Колев успя да спаси. Атаките на горнооряховци ставаха все по-опасни и в 60-ата минута Симеон Мечев успя да открие резултата – 0:1. След направените смени в игра се появи и Димитър Байдаков, който в 78-ата минута също се разписа и оформи крайното 0:2.

Това бе третият мач на „железничарите” без загуба в трите контроли досега, които изиграха като гости в Южна България поради липса на подходящи терени у дома. Интересното е, че и трите нови попълнения вече се разписаха по веднъж. Ерик Почански дебютира с гол за равенството 1:1 срещу „Ботев” (Гълъбово), Димитър Алексиев се разписа в мача срещу „Розова долина”, който „локомотивци” спечелиха с 3:1, а синът на Малина бе точен за днешния успех с 2:0.

От 6 до 16 февруари на „Локомотив” предстои участие в турнира „Балчик къп”, където ще изиграе 4 мача. „Локо” ( ГО) и „Ботев” (Враца) играят помежду си в първия мач на 7 февруари в Албена. На 10 февруари горнооряховци срещат молдовския „Академик”, а на 13 февруари в Балчик играят с местния „Черноморец”. После имат още един мач за мястото си в крайното класиране.

сн. архив kazanlak.com

Тагове:

КОМЕНТАРИ