IMG_7684
Предупреждение за лишаване от домакинство и глоба от 500 лв. получи “Локомотив” (ГО) от Дисциплинарната комисия на БФС. Санкцията е за хвърлените бутилки по съдийската бригада след последния мач с “Поморие”. След края на срещата недеволните от съдийството на Станислав Тодоров зрители хвърлиха няколко бутилки с вода, една от които ударила футболист на гостите.

“За хвърлени предмети, на основание чл. 37, ал.1, т.4, б. Б, т.1, предложение 1 и 2 и във връзка с чл.16, ал.2 ДК наказва ФК “Локомотив” гр. Горна Оряховица с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 500 лева”, се казва в решението на Дисциплинарната комисия.

С лишаване от права за 1 мач пък е наказан защитникът Мариян Иванов заради червения си картон в същата среща. Той пропуска съботното домакинство на “железничарите” срещу “Ботев” (Гълъбово).

Срещите от есенния полусезон изтекоха, но БФС реши да се изиграят и два от пролетните кръгове в “Б” група. И в двата горнооряховци са домакини. В събота от 14:00 ч. тимът посреща “Ботев” (Гълъбово). Очакванията са за труден мач, но при победа “Локо” (ГО) ще запази третото си място във временното класиране. Следващата събота, 5 декември, “железничарите” пък посрещат последния в таблицата “Септември” (Симитли).

Тагове: