IMG_6507
“Етър” няма да гостува на “Гигант” (Белене) в неделя, а ще го приеме на стадион “Ивайло”, съобщиха от Зоналния съвет на БФС. По програма двубоят трябваше да е в неделя в Белене. Домакините обаче са подали молба да гостуват, тъй като стадионът им е в ремонт. По същия начин те процедираха и за първия си мач с “Трявна”. “Етър” е дал съгласие да домакинства и Спортно-техническата комисия към ЗС на БФС излезе с решение за промяната. Домакинствата са разменени и напролет “виолетовите” ще гостуват в Белене.

Така срещата “Етър” – “Гигант” (Белене) ще се играе в неделя, 6 септември, от 17:00 ч. на стадион “Ивайло”. На “виолетовите” се събират три поредни домакинства – след победата над “Янтра” (Габрово) с 4:0 и мача с “Гигант”, на 13 септември (неделя) те посрещат и “Вихър” (Славяново).

Още два мача от предстоящия 4-и кръг на Северозападната “В” група претърпяха промени. Срещата между отборите на “Янтра” (Габрово) и “Ботев” (Враца) е преместена за събота от 17 ч., тъй като ще бъде предавана пряко по Канал 3. Зоналният съвет на БФС изтегли за събота от 17 ч. и мача “Партизан” (Червен бряг) – “Павликени” по взаимно съгласие на двата клуба.

Днес “виолетовите” гостуват на “Планинец” (Априлци) в зонов финал за купата на България. Срещата е от 17:00 ч. в Априлци, по регламент при равенство директно се изпълняват дузпи. Победителят влиза в основната схема на турнира, като ще е домакин за 1/16 финалите на 23 септември и ще приеме отбор от “А” група или от първата половина на “Б” група.

“В” група, 4 кръг
5 септември (събота), 17:00 ч.
Янтра – Ботев (Враца)
Партизан – Павликени
6 септември (неделя), 17:00 ч.
Етър – Гигант (Белене)
Севлиево – Трявна
Ювентус – Ботев (Козлодуй)
Кариана – Бдин
Вихър (Славяново) – Левски
Ботев (Луковит) – Академик

Тагове: