news_9443_2
Горнооряховският “Локомотив” приема утре борещия се за спасение “Верея” в мач от междинния кръг на “Б” група. Съперникът от Стара Загора е в центъра на вниманието в последно време, като в медиите излязоха куп информации за последните му срещи. Според треньора и играчите на “Локо” (Мз) реферът Димитър Андреев обявил на футболистите по време на мача, че ще даде дузпа за “Верея” и измислил такава в самия край. На следващия ден от “Септември” (Симитли) заявиха, че и срещу тях свирили измислена дузпа за “Верея”, а на всичкото отгоре президентът Апостол Апостолов – Поли излезе с декларация, че от старозагорския клуб дали 12 000 лв. на “Пирин” (Разлог), за да го бият като гости.

От “Локомотив” категорично отрекоха да се занимават и коментират съперника, както и съдийството. “Не ме интересува “Верея”, а само моят отбор. Нека всеки си решава проблемите. Съдиите също не коментирам”, заяви старши треньорът Сашо Ангелов и призова за повече толерантност. На реферите той пожела “да свирят както трябва и да отсъждат това, което виждат”.

Сериозен проблем има “Локо” (ГО) с излизането от строя на Мариян Иванов, който е аут до края на сезона. Защитникът има проблеми с адуктора и бил сменен принудително при гостуването в Бургас, а после стана ясно, че ще отсъства до края на първенството. Така “железничарите” няма да могат да разчитат във всички оставащи срещи на Мариян Иванов и Йордан Апостолов.

Друг проблем според Ангелов е изключително твърдият терен на стадион “Локомотив” и наставникът си пожела “да повали дъжд, за да го полее”. Той заяви, че е наясно колко важен е утрешният мач и за двата отбора. “Срещу “Черноморец” също играхме със застрашен от изпадане отбор, при това като гости, но успяхме. Сега ни очаква същото, пак ще бъдем мобилизирани и дано отново вземем победата”, завърши Сашо Ангелов.

Тагове: