IMG_3371

Като изключително важно определиха от „Локомотив” (ГО) гостуването си в Созопол. Мачът от 18-ия кръг на „Б” група е в събота от 15:30 ч., главен съдия е Иван Кирилов с помощници Димо Вълчев и Траян Енчев от Варна.

Сериозни разговори е имало през седмицата с играчите след домакинската издънка с „Локо” (Мз). „Доста си поговорихме. С играта си футболистите ще покажат дали са си взели поука от загубата, самият мач ще покаже”, коментира старши треньорът Сашо Ангелов.

„Играем срещу физически здрав и сериозен като качества отбор, който започна с победа вкъщи и навън. Така че сме наясно, че утре пак ще е много труден мач. Но се надявам, че ако все пак сме си запазили добрата черта да играем по-добре навън – би трябвало да измъкнем максималния брой точки. Искам максимума и във всеки следващ мач. Но нека мине Созопол – този двубой ще бъде решаващ за мен какво ще правя аз като треньор в бъдеще. Ще бъде решаващ за „Локомотив“, заяви треньорът на горнооряховския тим.

Наказани и контузени играчи няма с изключения на пропускащия пролетния полусезон Йордан Апостолов. „Локо” (ГО) замина още днес за Созопол, където ще нощува преди мача.

Тагове: