IMG_3371

Старши треньорът на „Локо” (ГО) Сашо Ангелов бе много ядосан и критичен след загубата от „Локо” (Мз) с 1:2, като заяви, че футболистите му трябва много повече да се влагат на терена.

„Агресията през втората част трябваше да е още в началото. Играчите ми подцениха ситуации в мача. Много добре да си помислят някои хора как са играли, имена няма да посочвам, ще им ги кажа лично в съблекалнята.

Ясно е, че нямаме много класни футболисти, но трябва да се влагат много повече, да си гонят тавана. Да не лежат на лаврите от есента, защото ако те не знаят какво да направят, аз знам много добре…

Играчите ни притежават едно качество, което се нарича раздаване, и трябва да го използват. В този отбор аз съм израснал и не искам да падам от такива съперници. Искам да приемат моята непримиримост, каквато съм имал като футболист, а не да се влачат по терена”, заяви Сашо Ангелов.

Той бе категоричен, че няма да търси оправдание за загубата нито в калния терен, нито в съдийството. „Не ни оправдава калта, нямам претенции и към реферите. Няма да търся оправдание нито в кал, нито в умора от мача с „Черно море”. Искам да виждам много повече раздаване, защото ако за някои 3-5 място е добре, за мене то не е цел”, добави треньорът на локомотивци.

Тагове: