3153231

Падналият сняг и дъжд наводниха терена в Горна Оряховица, но на този етап мач ще има и той ще се играе по програма, заявиха от „Локомотив”. В неделя от 15:30 ч. тимът посреща „Локо” (Мз).

„И да изчистим снега, има много локви и водата ще остане”, заяви днес предиобед президентът на клуба Бончо Генчев. По-късно през деня обаче той оповести, че мачът си остава по програма, освен ако времето не се влоши още и преди самия мач длъжностните лица не установят друго.

Треньорът Сашо Ангелов пък призова да се забрави двубоя с „Черно море” и да се гледа напред. „Черно море” е история за нас, гледаме към мача с „Локо” (Мз). Прогнози не обичам да давам, излизаме за победа. За пореден път ще кажа – не говоря за „А” група, съсредоточаваме се върху всеки мач да вземаме трите точки”, коментира Сашо Ангелов.

От съперника „Локомотив” (Мз) пък се заканиха, че ще си връщат „влакчето на победата”. „Срещата в Г. Оряховица за нас е дерби, въпреки че се намираме на незавидно място в таблицата. Разликата в точките на двата отбора не отговаря на класата им. В дербитата няма фаворити. Поздравявам горнооряховчани за прогреса, но ние за тях сме крайно неудобен съперник. Крайно време е да си върнем влакчето на победата, което те копираха от нас“ коментира пред в. „Кнкурент” треньорът на гостите Иван Редовски.

Три мача от днешните в „Б” група бяха отложени, като „Ботев” (Вр) – „Созопол” и „Верея” – „Монтана” бяха пренасрочени за утре, а за „Банско” – „Септември” (Симитли) още няма яснота. Днес “Пирин” (Благоевдград) пък победи “Пирин” (Разлог) с 5:0.

Тагове: