IMG_3118

Канал 3 ще предава пряко първия мач на етърци от пролетния полусезон, обявиха от Зоналния съвет на БФС. Срещата между отборите на „Янтра” и „Етър” е на 15 март (неделя) на стадион “Христо Ботев” в Габрово, като ще започне от 11:30 ч. заради прякото предаване на двубоя. Телевизията ще предава пряко още един мач от първия пролетен кръг – между „Ком” (Берковица) и „Академик” (Свищов), който е изтеглен за събота, 14 март, от 13:00 ч.

Първото домакинство на „виолетовите” е навръх празника на Велико Търново 22 март, когато от 14:30 ч. приемат в Дебелец „Ком” (Берковица).

18-ият кръг ще бъде в петък, 10 април, заради Великденските празници. Има и един междинен кръг – на 13 май (сряда), когато „виолетовите” гостуват в с. Малчика.

Голямото дерби между отборите на „Етър” и „Спартак” (Плевен) е на 10 май (неделя) от 18:00 ч. Сезонът завършва на 31 май.

Отборът на „Видима-Раковски” официално бе изваден от първенството на Северозападната „В” група по негова молба поради финансови причини. От Зоналния съвет на БФС потвърдиха, че на основание чл. 24, ал. 11, т. Б всички отбори, които трябва напролет да играят срещу „Видима-Раковски”, ще почиват, като им бъдат присъждени служебни победи с по 3:0, а резултатите от есенния полусезон се запазват. „Виолетовите” трябваше да гостуват в Севлиево в предпоследния кръг на 23 май.

Тагове: