IMG_2601

Горнооряховският “Локомотив” вече има основен спонсор, логото на който ще стои на екипите на отбора. Това е фирма “Прити”, чиито управител Евгени Иванов официално бе представен като новия спомоществовател на клуба. Той бе представен от президента на локомотивци Бончо Генчев.

“Днес е хубав ден за Горна Оряховица – правим поредна крачка за развитието на клуба, който е общински, но му помагат и много рекламодатели. Влизаме в благоприятна позиция, която има бъдеще” съобщи Бончо Генчев.

Президентът на “железничарите” призна, че Евгени Иванов вече 15 години помага финансово на горнооряховския футбол, но досега на това не е била давана публичност.

Бончо Генчев благодари на новия основен спонсор от името на ръководството и клубната управа и от името на общината, като добави, че това е доказателство за разбиране и любов към футбола. Надявам се тези стъпки да станат пример за други спонсори, каза той.

Договорът бе официално подписан в присъствието на медиите. Той влиза в сила от началото на годината със срок до 16 юли и е на стойност 36 000 лв. Името на фирмата-спонсор “Прити” ще стои отпред на екипите, на официалните анцузи и на шубите, а на стадиона ще бъдат поставени осем рекламни пана.

Фланелките вече са щамповани и “Локомотив ” (ГО) ще излезе с тях в мачовете в Турция по време на подготвителния си лагер.

“Още през лятото изготвихме предложение за реклама към всички фирми. В тях имаше и параметри за основен рекламодател – 60 000лв. за целия сезон. Събрахме много рекламодатели, но не и основен спонсор. След няколко разговора с г-н Иванов подписахме за 6 месеца срещу 36 000 лв.”, съобщи изпълнителният директор на клуба Огнян Стоянов. Той уточни, че след края на сезона, когато ще стане ясно дали “Локо” (ГО) ще влезе в “А” група, отново ще се водят договори за реклама. Параметрите ще бъдат в зависимост от класирането.

Зам.-кметът на Горна Оряховица Николай Георгиев също благодари на основния спонсор и изрази надежда “Локомотив” да има още по-добро бъдеще.

Евгени Иванов каза, че е доволен от проявената ангажираност към финансирането на клуба от страна на общината. “Този договор е част от нашата маркетингова стратегия. “Локомотив” е клуб, в който си заслужава да се рекламира. Дано и други колеги от Г. Оряховица възприемат идеята, ще бъда много радостен, ако това се случи. Трябва много хора да бъдат съпричастни на тази кауза”, заяви Евгени Иванов. Той обаче подчерта, че е необходимо да се оправи материалната база и отправи апел към общинското ръководство да работи по този въпрос.

Тагове: