IMG_2526 copy

Убедителни победи взеха отборите на “Тремол”, “Пъмп систем” и “Водстрой” в поредния ден на зимния турнир по футбол в ДКС „В. Левски”. В група З” съставът на “Тремол” разби с 5:1 „Тоти Транс”, след което павликенчани на практика загубиха шансове за по-нататъшно участие.

Победителите започнаха силно срещата и с голове на Мирослав Кондев в 5-ата минута и на Юлиян Гроздев в 7-ата поведоха в резултата с 2:0. Малко преди почивката Йордан Йорданов намали на 1:2 и с попадението запази интригата до 35- ата минута, в която Радослав Стефанов вдигна на 3:1 за „Тремол”. В оставащото време Гроздев и Кондев направиха разликата убедителна.

Отборът на „Пъмп систем” заплете интригата в група „Ж”, след като надделя над „Ал Пласт” с 3:1. Красимир Тодоров откри резултата още в 1-ата минута, а в 9-ата Георги Петков покачи на 2:0 и успокои съотборниците си. Втората част тръгна с натиск на „Ал пласт” и попадение на Милен Александров за 2:1 в 22-ата минута. Десет по-късно Красен Костадинов порази целта, фиксирайки крайното 3:1. Така “Пъмп систем” запазва сериозни шансове да продължи напред.

Почти без интрига премина срещата „Водстрой”- „Щастливеца” в група „Е”, завършила 6:0. Ивайло Иванов се отличи с четири гола, по един добавиха Ивайло Раденцов и Мариян Блажев. „Водстрой” запази шансове да продължи, а „Щастливеца” ще отпадне от надпреварата.

Най-оспорваният двубой в понеделник бе между отборите на „Волтрон” и „Куцаров спорт” в група „Д”, приключил при резултат 0:1. Съперниците, които бяха загубили първите си мачове, действаха много внимателно, но в същото време създадоха и доста голови положения. Резултатът се запази нулев чак до предпоследната минута, когато известният в региона като вратар Стефан Монин вкара ценен гол и донесе на отбора си минималната победа, която съхрани шансовете му.