IMG_4520

На 8 януари започва подготовката си горнооряховският „Локомотив”. В четвъртък от 14:00 ч. старши треньорът Сашо Ангелов събира футболистите за първа тренировка. Ръководството вече договори няколко контролни срещи, като първата е на 23 или 24 януари, когато „железничарите” гостуват на водача в Северозападната „В” група „Спартак” в Плевен.

Отборът ще бъде подсилен от 3-4 нови играчи, като се търсят попълнения за всички линии. От клуба засега не потвърдиха информациите за привличането на младия вратар на „Локомотив” (София) Кристиян Кацарев.

В “Локо” (ГО) обаче вече ще има треньор на вратарите, това е добре познатият Илиян Василев. Габровецът е бивш страж на ЦСКА, пазил е един сезон и за “Етър” в елита, а след края на кариерата си стана треньор на вратари. За последно Илиян Василев работи във „Видима-Раковски“.

Десетдневен лагер в Турция предвижда горнооряховското „Локо”. На 26 януари отборът заминава за Истанбул. „Железничарите” ще направят там подготовка по покана на управата на турския град Буюкчекмедже, който е сателит на Истанбул и е побратимен с Горна Оряховица.

 

Тагове: