IMG_1356

Играчите и треньорите на “Бдин” поздравяват реферите след мача.

За мен това беше подигравка и престъпление, заяви след мача „Етър” – „Бдин” 0:3 президентът на великотърновския клуб Александър Нанков. „Виолетовите” загубиха в мач с два червени картона на Венци Димитров и Тодор Колев, които ги вадят от дербито със „Спартак”, и с две дузпи за гостите.

„Престъпление – това е коментарът ми. От година и половина съм в клуба, никога на нас навън не ни се свири по този начин. Това беше вече върхът на цялата подигравка! С девет души не можеха да ни вкарат гол, изпуснахме две-три положения. Но нормално беше момчетата да се изморят. И интересното беше, че накрая пак им дадоха дузпа.

Подигравка, и то под погледа на Зоналния съвет! От нас се изисква винаги и във всичко да сме изрядни. Явно в тази „В” група няма нищо логично. Ние правим отбор, а другите печелят с други методи… По този начин само губи футболът, нищо повече няма да кажа.”

Вратарят Венци Димитров след мача бе категоричен, че не е имало дузпа при сблъсъка му с противниковия нападател в 25-ата минута в ситуацията, която реши мача.

Старши треньорът на “Етър” Калоян Чакъров отказа всякакъв коментар след срещата.

IMG_1357

Никола Петров се прибира от терена с охрана под освиркванията на публиката.

 

Тагове: