Etar

Кадрови проблеми връхлетяха “Етър” в седмицата преди гостуването на “Ком” в Берковица в поредния мач от 20-ия кръг на Северозападната “В” група.

“Цялата седмица мина под знака на травми и болести. Мариян Блажев, Росен Ванков и Ивайло Тодоров бяха с контузии, Димитър Байдаков бе с температура, Благо Ангелов имаше схващане, Мустафов имаше проблеми. Най-вероятно първите двама ще пропуснат мача”, заяви старши треньорът Сашо Ангелов. Той обаче бе категоричен, че това по никакъв начин няма да повлияе на настройката за двубоя и амбициите за победа.

“Имаме достатъчно футболисти, отсъствието на който и да е не ме притеснява. Отиваме само и единствено за победа, трябва да спечелим този мач”, каза Сашо Ангелов.

Нападателят Николай Иванов така и не се е появявал или обаждал след напускането си миналата седмица, за разлика от Байдаков и Николаев, които се върнаха и вкараха головете за победата срещу “Янтра”. За домакините от “Ком” срещата пропуска наказаният за 1 мач Красимир Петров.

Заради смяната на часовото време гостуването на етърци в Берковица на Ком ще се играе от 17:00 ч. Тогава са и всички мачове от предстоящия кръг, съобщиха от Зоналния съвет на БФС – Велико Търново. Лятното часово време влиза в сила от събота през нощта.

Етърци тръгват за Берковица в неделя преди обед. “Болярите” отново ще разчитат на подкрепата на вярната си агитка. Въпреки дългото 4-часово пътуване феновете отново ще бъдат до играчите по време на мача. Автобусът с привържениците тръгва в 11:30 ч. от стадион “Ивайло”.

Тагове: