pavl

Наравно 0:0 завърши контролната среща в Лесичери между ОФК “Павликени” и един от лидерите в областната група “Ресен 2012”. Гостите заложиха на стабилната си отбрана и бързи контри, като в тима им се появи бившият капитан на “Академик” (Св) Иван Ганев, който с Пламен Нотев сформира много здрава централна двойка защитници. Вратарят Анатоли Гугов извади хубави удари на Светлин Стоянов и Емрах Шабан, а изстрели на Димитър Кушев и Милен Михайлов минаха край целта.

За гостите пък Илиян Димитров опита точността на удара си, шут от фаул на Любослав Димитров по тревата пък бе спасен от Румен Русев.

“В завършващата фаза не ни се получиха нещата. Не успяхме да преодолеем защитната схема на гостите. Момчетата се стараха, но в голямата си част са млади и срещу опитни бранители все още им е трудно”, коментира старши треньорът на павликенци Илия Пендов. Дебют направи юношата на “Локо” (ГО) Ивайло Велчев, който изигра доста мачове за мъжкия състав на родния си клуб.

Проверката бе последна за водения от Илия Пендов тим. Павликенци приключват контролите с четири победи и две ремита. Първият им мач за първенство е в неделя с “Бдин”.