Първо домакинство от дълго време насам има „Етър”, след като заради лошото време всички контроли се играха на чужд терен, а стартът бе с гостуване в Добрич. Мачът на стадион „Ивайло” ще бъде първи за обновения отбор, а завръщане във Велико Търново, но вече като старши треньор, прави Цанко Цветанов.

Без да подценяват съперника, „виолетовите” са амбицирани за убедителна победа в днешния мач. „От първата минута ги грабваме. Няма да спирме нито след първия, нито след втория гол, за да зарадваме публиката, която очаква от нас много”, коментира халфът Мартин Станкев.

„Срещу „Спартак“ съм играл доста пъти, но в „А“ група. Не им знам моментното състояние, но мисля, че са корав отбор и нотка на подценяване не трябва да минава през ума ни. От първата минута трябва да си търсим победата и точно така ще подходим. Един гол винаги действа повдигащо на настроението и ако падне ранен гол, играта ще ни тръгне и със сигурност ще зарадваме феновете”, заяви друг от офанзивните халфове – Христо Господинов.

От „Етър” призоваха публиката да напълни стадиона и да покаже, че футболната атмосфера на „Ивайло” може да се види на много малко стадиони в страната. Ръководството реши да направи жест към публиката, като всичките 1000 броя отпечатани цветни футболни програми за мача няма да се продават по 50 ст., както бе предвидено, а ще бъдат раздавани безплатно на зрителите.

Мачът няма да е лесен, но „Етър” се нуждае от победа. Да го подкрепим!

 

Тагове: