“Дойдох във В. Търново с идеята, че отборът има амбиции за връщане в “А” група. Надявам се това да го постигнем. Отбор, колектив, настроение – всичко е на ниво. Организацията също бих казал, че е на добро ниво. На “Етър” му приляга завръщане в “А” група, заяви Христо Господинов на традиционната пресконференция на “Етър” преди мачовете.

В Добрич имахме териториално превъзходство през целия мач, създадохме 4-5 стопроцентови положения, но не съумяхме да ги вкараме и затова мачът завърши 0:0. Отборът на “Добруджа” с нищо не ни затрудни. Трябва да работим в тази насока занапред – да си вкарваме положенията, за да печелим мачовете.

Срещу “Спартак” съм играл доста пъти, но в “А” група. Не им знам моментното състояние, но мисля, че са корав отбор и нотка на подценяване не трябва да минава през ума ни. От първата минута трябва да си търсим победата и точно така ще подходим. Един гол винаги действа повдигащо на настроението и ако падне ранен гол, играта ще ни тръгне и със сигурност ще зарадваме феновете.

Нямам никакви проблеми с адаптацията, чувствам се доста добре и се надявам да успеем да изпълним целите, за които сме се събрали – “Етър” постоянно да си повишава нивото.”

Тагове: