Безплатна цветна книжка, изцяло посветена на предстоящия мач в събота, ще получават всички фенове, които се снабдят с абонаментни карти за домакинските мачове на “Етър”, съобщиха от клуба. Картите са в продажба от понеделник във фоайето на стадион “Ивайло”, цената им е 18 лв. и важи до края на пролетния полусезон.

Дотогава етърци имат да изиграят 6 или 7 мача у дома, така ще бонусът е значителен. До края на втория дял следват мачовете на свой терен със “Спартак” и “Ботев” (Пд), а в третия дял етърци ще имат още 4 или 5 домакински мача.

Абонаментни карти ще продължат да бъдат продавани до първия двубой в събота, като на 10 март те ще се продават и непосредствено преди мача на специален пункт точно до касата за билети вдясно от официалния вход на стадиона. Заедно с картата всеки привърженик ще получава безплатно и цветна брошура за мача – не само за този двубой, а и за всички следващи срещи на “Етър”!

За всички останали зрители книжките ще струват по 50 стотинки. В тях има и малък цветен постер на отбора, за който в понеделник играчите се снимаха.

Самите билети за срещите на “виолетовите”, както вече съобщихме, ще са на цена 4 лева. За пенсионери входът е срещу 2 лв., а за деца и ученици до 12 години – безплатен.

На сериозен интерес се радва и новият тв канал на клуба. Още първото показване на пълен запис на мача “Добруджа” – “Етър” в събота вечерта бе гледано от 1000 души, а в следващите дни вървяха още няколко повторения. Намерението на пресслужбата на клуба е каналът “Етър TV” да запълва все повече програмата си, като на него ще тече картина от пресконференциите преди мачовете, от интервютата с играчи и треньори след всеки двубой, от записи на някои от есенните мачове като “Ботев” (Пд) – “Етър” (0:1) и др.

 

Тагове: