С категоричното 7:1 за горнооряховският “Локомотив” завърши контролата в Самоводене, играна срещу четвъртодивизионния “Спарта. Още в 3-ата минута Димитър Иванов пусна извеждащ пас към Пламен Иванов и той от движение простреля домакините.

Воденият от Румен Русев тим отговори с няколко атаки, при една от които бившият “железничар” Ивелин Момчилов накара вратаря на гостите да избива топката в корнер, а при последвалото изпълнение кълбото кацна върху напречната греда. Йордан Петров можеше да направи 0:2, като прехвърли стража, но и вратата на “спартанците”.

Пробив на Тодор Господинов по фланга в 18-ата минута завърши с центриране към Пламен Иванов и той от упор не сбърка, отбелязвайки втория си гол в мача. В 24- ата стана 0:3, след като бе изведен Валентин Койнаков. Домакините от “Спарта” обаче играха открито и успяха да намалят на 1:3 в 31-ата минута, когато Иван Сапунджиев получи прехвърлящ пас и по диагонала би точно.

В началото на втората част Лъчезар Русев вкара отблизо за 1:4 за “Локомотив”. До края дебютиралият за горнооряховци Тодор Шиков, Бисер Блажев и Милен Божинов добавиха още три попадения за крайното 1:7 в полза на тима им.