На стадион “Ивайло” бе и бившият играч на ЦСКА, треньор и бивш национален селекционер Стойчо Младенов, чиито двама синове играят в “Етър”. Екзекуторът на “Ливърпул” сподели пред “Велико Търново спорт” мнението си за двубоя.

„Стана равностоен мач с изключение на последните десет минути, когато „Етър” съумя да създаде положения, но късметът не ги покри и това е. По две положения в редовното време за двата тима и накрая още две за „Етър”. Но трябва да се възползваш от най-малката възможност и да покажеш класа, за да спечели отборът трите точки. Но като гледам, другите резултати са добри за етърци.

Сашо се контузи преди мача, Стойчо също има проблеми с адуктура, знам и за Бобъра и за другите две момчета. Това е едно ядро от футболисти, които са много положителни за мач като този, но за съжаление не играха. Да се надяваме в следващите срещи да играят и „Етър” да спечели следващите два мача и да завърши на първо място през полусезона.

Гледах мача на етърци в Пловдив, сега тук идвам за първи път, но ще продължавам да идвам и в следващите мачове.”

Георги Тодоров: „Трудно ще ни бъде, ако контузените не се възстановят скоро”

„Неособено успешен мач за нас. Лошото е, че като излязат трима основни играчи, и си проличава, а ние сме 30 човека и всички трябва да се доказват. За съжаление особено през първото полувреме имаше неоправдан страх, а без самочувствие нещата не се получават. Всеки ден съм с тях и познавам състоянието им, смятам, че другите хора, които влязоха, не дадоха това, което трябва, за да победим. „Нефтохимик” е съвсем преодолим отбор.

Борислав Георгиев и Сашо Младенов придават класата на тима ни, но те нямаха нужната подготовка и е нормално да се получат контузии. Проблемът е, че другите са с претенции и като не ги пусна, се сърдят, но на терена се показва всичко.

Изключително съм разочарован от някои хора, така не може да се продължава и няма да продължи.

Не ни достигнаха класа и майсторство. На върха сме в класирането, но сме отбелязали само девет гола. Това е проблем. Добре, че играем много дисциплинирано отзад и сме пуснали едва 3 гола за цял сезон. Трябва през зимната пауза да привлечем хора, които да помагат на Сашо Младенов, не може само на него да разчитаме да ни вкарва головете.

Точката ни задържа на челото заради останалите резултати, но имаше моменти днес, в които можеше и да загубим. Трябва да признаем, че доста трудно ще ни бъде до края. Дано играчите, които са контузени, да се възстановят, за да може да спечелим максимум точки и да се задържим на първата позиция.”

Тагове: