“Етър” взе трета поредна чиста победа. След успеха в Гоце Делчев с 2:0 и над “Спортист” (Своге) с 1:0, днес “виолетовите” в мъжки мач биха с 1:0 “Малеш” в Микрево. Така етърци остават трети на три точки след “Спортист”, който обаче на 28 май почива.

Ето изявленията след мача “Малеш” – “Етър” 0:1:

Стефан Атанасов:

„Взехме важна победа по пътя към целта. Заслужен успех срещу един добър отбор като „Малеш”, поздравявам домакините за мъжката игра. Ние обаче успяхме да ги бием с концентрация и себераздаване. Надявам се да повторим още в сряда успеха и срещу „Септември” (Симитли) и да вземем четвърта поредна победа. Сега това е най-важният ни мач по пътя към баражите”.

Велин Кефалов:

„Доволен съм от желанието на повечето играчи с много малки изключения. Днес излязохме категорично с мисълта за победа, но тактиката ни беше да приемем играта и да изчакаме домакините на контри. След влизането на Генов и Джайеоба вече държахме инициативата. Имахме и един сигурен вратар в лицето на Венци Димитров. Йордан Петров се нагърби с играта, мина между двама, преодоля още един и спечели така ценния фаул, който Генов превърна в гол. Надявам се да продължаваме по същия начин.”

Димитър Манолов:

„Поздравявам футболистите за мъжката игра. Няма да давам повече интервюта, докато не свършим работата докрай. Искам само да поздравя футболистите за мъжеството.”