Миднев изтъкнал лични причини да не пътува, а Валериев обявил, че е болен до края на сезона.

 

Четирите зимни попълнения, привлечени от “Сливен” и “Черноморец” (Бч) не са в състава на “виолетовите”. “Етър” тръгна без тях за утрешното си гостуване в Гоце Делчев на местния “Пирин”. Още след загубата от “Ботев” (Вр) треньорът Велин Кефалов призна, че новите попълнения за разочаровали и не са придали очакваната класа на тима.

Първи напуснаха по взаимно съгласие двамата от “Равда” Павел Алексиев и Стамен Ангелов. От няколко дни Цветомир Валериев бе в неизвестност, а днес се обадил и заявил, че е болен и до края на сезона “Етър” да не разчита на него. Нападателят Мирослав Миндев пък изтъкнал лични причини да не пътува с отбора за Гоце Делчев.

За защитниците Владимир Зафиров и Ивелин Янев информацията е, че са контузени. Травма от една седмица лекува и Мариян Генов, който също пропуска утрешния двубой.

Това обаче съвсем не са единствените липсващи за мача с “Пирин”. Бойкият защитник Пламен Костадинов и голмайсторът на групата Тихомир Кънев бяха наказани за натрупани картони и така “Етър” замина днес за Югозападна България с половин състав.

В групата обаче е завърналият се Георги Гайдаров, както и възстановените от контузиите си Илиян Трифонов и Симеон Баев.

Както вчера писахме, мачът е в сряда от 18:00 ч. и е поверен на пловдивска бригада начело с Георги Кабаков, помощници Атанас Бозев и Илко Томов и четвърти съдия Валентин Диков.

Тагове: