С контролна среща ще запълни паузата в първенството съставът на “Етър”, който е водач в класирането на Западната “Б” група. Тази седмица отборите от професионалния футбол почиват заради европейската квалификация на националния отбор в събота, 26 март, срещу Швейцария.

“Етър” ще използва паузата, за да направи проверка със съседите от “Видима-Раковски”. Срещата е в Севлиево в събота от 14:00 ч. Проверката е любопитна, тъй като изправя първия в “Б” група срещу последния в “А” група, а при определено стечение на обстоятелствата не е изключено на 12 юни двата тима да играят помежду си бараж за място в елитната група.

Следващият официален мач на “болярите” е гостуване в Етрополе на местния “Чавдар”, с което за тях завършва вторият дял от първенството. После на 6 април следва почивка срещу отказалия се “Ком-Миньор” и ще се чака жребият за третия дял от първенството. Преди дни секретарят на СТК Веселин Маркович призна пред столичните медии, че още няма никаква яснота как точно ще се тегли жребият за третия дял в първенството. Това явно ще стане след изиграването на мачовете от последния 22-ри кръг.

Днес преди първата тренировка за седмицата се състоя планираната среща на изпълнителния директор на клуба Димитър Манолов с треньорския щаб, а после и с футболистите на “Етър”. Решението на ръководството е подробности от разговорите и решенията да не бъдат изнасяни пред широката общественост. “Разговорът беше сериозен. Какво сме си казали и какво е решено, остава в клуба. Предстоят тежки битки до края на сезона и в тях “Етър” трябва да изглежда по съвсем различен начин”, коментира лаконично Димитър Манолов.

Тагове: