Ако "Етър" влезе в елита, ще възстановяват осветлението на стадиона.

Имам голям хъс и желание за игра, заяви халфът Стамен Ангелов на пресконференцията преди мача със “Спортист” вчера. Той бе на нея заедно с ръководството и треньорския щаб и с капитана Петър Ванков.

“Чувствам се много добре, опитвам се да се адаптирам. Винаги съм имал желание и хъс, това са силните ми страни, а що се отнася до грешките в играта ми – ще ги изчистваме с треньорите. Досега не съм играл никога срещу “Спортист” (Своге), очаквам победа”, каза Стамен Ангелов.

Капитанът Петър Ванков пък призна, че има доста мачове срещу “шоколадите”, но все като домакин и за първи път ще играе в Своге. “Надявам се още в събота да излезем от тази серия с нулеви хиксове. Ако всеки е вътрешно убеден, мисля, че няма да имаме проблем и да победим. Сигурен съм, че една победа ще промени нещата”, убеден бе Ванков.

Въпросът с Куаме Фидел още не е решен, но се работи активно, съобщи Димитър Манолов. Изпратени са пет жалби до дирекция “Миграция” относно статута му, но още се чака отговор. Надеждите са решение на въпроса с визата на котдивоареца да има в близките седмици.

Разговори за изграждане на ново осветление на стадион “Ивайло” са водени с кмета д-р Рашев, съобщи още Димитър Манолов. Това ще стане ако “Етър” влезе в “А” група и през лятото осветлението ще бъде възстановено. “Ще се работи за това заедно с общината, за да може наесен да играем мачове на осветление и съответно да получаваме повече приходи от телевизионни права”, заяви Манолов.

Изпълнителният директор благодари на полицията за перфектната организация на мача “Етър” – “Ботев” (Враца). “Всичко беше на високо ниво, благодаря на полицията за цялостната организация около мача. Надявам се и занапред да работим така”, добави Манолов.

Тагове: