Женският хандбален тим на “Етър-64” ще има второ поредно гостуване от пролетния дял на първенството на “А” група. След като биха в Плевен местния “Шугър”, а после спечелиха и купата на България, великотърновки тази седмица гостуват на ЦСКА. Мачът е в столицата в събота от 14.00 ч., съдии са Й. Халаджов и Н. Колев, а делегат – Д. Станков.

Междувременно мъжкият отбор на “Локомотив” (ГО) пък би ЦСКА с 33:27 (17:11) в първия си мач от пролетния дял на “А” група. Горнооряховци имаха превес през целия си мач, като до почивката дръпнаха с 6 гола. В 40-ата минута преднината им стана най-сериозна – 27:17, което позволи в игра да влязат и юношите, а до края уверено да финишират с 33:27.

На вратата се завърна Любо Хараламбиев, но после влезе и Николай Георгиев, който пази на ниво. Трима хандбалисти завършиха с по 6 гола – Искрен Петров, Стефан Евтимов и Найден Кирчев.

“Локо” (ГО): Хараламбиев, Петров 6, Кирчев 6, Евтимов 6, Стоянов 5, Караджов 5, Георгиев, Начев 2, Захариев 2, Иванов 1.

В събота локомотивци гостуват на “Левски”, мачът е в Българене от 16.00 ч., съдии Цв. Ангелова и Г. Георгиев, делегат – Симеон Съев.

Тагове: