Съботното дерби между “Етър” и “Ботев” (Враца) ще бъде централна тема на днешното предаване “Хеттрик” на колегите от БНТ Север. Техен екип бе на стадион “Ивайло” и отново направи подробен репортаж от мача. Предаването е тази вечер от 18.45 ч., а повторението – утре от 18 ч.

В студиото в Русе на живо ще гостуват изпълнителният директор на “Етър” Димитър Манолов и старши треньорът Велин Кефалов, съобщи за “Велико Търново спорт” водещият Мирослав Минчев. Гостите ще обсъждат в детайли срещата, както и ще говорят за бъдещето на “Етър”.

Камерата на БНТ Север е “хванала” всичко най-интересно от мача и ще бъдат детайлно въртени повторения от спорните ситуации с фауловете на Кирил Михайлов, неотсъдената дузпа срещу Миндев, най-интересните положения пред двете врати.

Освен най-любопитното от мача, в предаването ще има и интервюта с Мирослав Миндев, Петър Ванков и Стамен Ангелов, както и със Сашо Ангелов и Светлин Симеонов от “Ботев” (Вр).

Другата основна тема в предаването също е свързана със Велико Търново. Екипът на “Хеттрик” гостува на фенклуба на “Ливърпул” в старата столица, където гледа мача на тима срещу “Манчестър Юнайтед”, така че ще има и репортаж и за великотърновските фенове на “Ливърпул”.

Тагове: