Етърци (в бели екипи) трудно пробиваха сгъстената отбрана на домакините. сн. etarfans.org

“Още не сме в синхрон относно играта, но като за първи мач съм доволен. Срещнахме добре организиран отбор и се получи добра среща за българските стандарти. Всеки от нашите играчи искаше непременно да се докаже и затова дойдоха грешките. И в същото време съм спокоен за бъдещето, защото всеки търсеше играта и се стараеше”, заяви треньорът на “Етър” Велин Кефалов.

“Точката си е точка, не всеки отбор ще вземе точка в Микрево. “Ботев” (Враца) там загуби, и други ще губят. Може в крайна сметка да е ценна за нас. Искам да уверя всички, че “Малеш” е опитен отбор, с организиран футбол.

Опитвахме се да държим инициативата, така че донякъде съм доволен. Търсехме играта и се създаваха пространства за домакините, а те това чакаха. Положенията им бяха плод на наши грешки. Но защитата ни беше безупречна. Най-важното за мен е, че “Етър” не се страхуваше да играе футбол”, добави Кефалов.

От гостуването в Микрево има само един контузен – Петър Ванков, който е с удар в ребрата и днес ще се разбере състоянието му, но надеждите са да не е нещо сериозно. Илко Трифонов и Георги Гайдаров ще са на линия за дербито с Враца, увери старши треньорът на “виолетовите”.

Резултатите от вчера и класирането в групата можете да видите ТУК.

Тагове: